Strandthuys LUTJE - Stichting Watersportcamping Lutjestrand

STICHTING WATERSPORTCAMPING LUTJESTRAND
Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:

Strandthuys LUTJE

EVEN VOORSTELLEN
Graag wil ik mezelf aan jullie voorstellen:
Mijn naam is Bernice Reenders, moeder van 5 kinderen en al bijna 12 jaar werkzaam bij Kids2care Kinderthuiszorg, een thuiszorg bedrijf wat ik ben gestart om de zorg voor zieke kinderen thuis in de regio goed te regelen.
Toch mist ik een vervolg op mijn dagelijkse werk, namelijk een plekje waar de ondertussen soms al jongeren waar ik voor zorg die met een “extraatje” groot geworden zijn, ervaring kunnen opdoen om straks (gedeeltelijk) zelfstandig aan de slag te kunnen.
Samen met mijn kinderen ben ik enthousiast watersporter, zelf zeil en SUP ik; mijn oudste kinderen windsurfen, SUPpen en de oudste heeft in warme oorden ook de kite al uitgeprobeerd!
Met de overname van Edwin Wittink, leg ik de lat voor mijzelf hoog….want hoe ga ik deze topper in hemelsnaam ooit overnemen….Strandthuys Lutje wordt opgezet conform de watersport beleving:
“genieten, watersport, maatschappelijke betrokkenheid”
De huidige opzet zal worden aangepast naar een nieuwe, maatschappelijk betrokken setting waarbij er meer watersport en dagrecreant georiënteerde zal worden opgezet. Watersporters zijn, ook in een wetsuit welkom, waarmee ik graag watersport, horeca en zorg wil laten samenkomen.

Hoe dan?
Door jongeren (met of zonder beperking) een kans te bieden om zich binnen beschermde setting te ontwikkelingen in de sterke punten, waarbij ik de samenwerking aan ga met scholen, zorgboerderijen voor producten en zelfs een deel van de aankleding zal verzorgd worden door de werkplaats van s’Heerenloo!

We gaan een korte periode dicht, schilderen, knappen de keuken op en dan hoop ik iedereen persoonlijk te mogen begroeten bij een bak koffie, frisje, biertje of om de verse appeltaart te komen proeven!
Sportieve groet, Bernice

Stichting Watersportcamping Lutjestrand 2017©
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu